• darkblurbg
  De Financiële Alliantie

Wij maken uw wens waar!

Of u nu uw droomhuis wil kopen, uw maandlasten wil verlagen of dat uw situatie veranderd. Wat uw wens ook is, DFA vergelijkt altijd alle hypotheekverstrekkers (banken en verzekeraars) in Nederland en omdat kwaliteit altijd het belangrijkste voor ons is zijn we bovendien ook nog voorkeursleverancier van veel hypotheek labels.

Ik wil kopen:

 • Wat kan ik maximaal lenen
 • Welk huis kan ik kopen
 • Waar moet ik allemaal rekening mee houden
 • Kan ik mijn huidige hypotheek meeverhuizen

Ik wil oversluiten:

 • Mijn rentevaste periode loopt bijna af.
 • Ik vind de rente die ik betaal te hoog
 • Ik wil extra kunnen aflossen

Ik moet iets veranderen:

 • Ik ga scheiden
 • Ik heb te maken met een overlijden
 • Ik ga trouwen
 • We krijgen kinderen

Ik heb een andere vraag:

 • Hoe zit het met mijn verzekering(en)
 • Dus DFA doet ook Kredieten, schade- en uitvaartverzekeringen?!
 • Ik wil gewoon even kletsen

 Wilt u graag een kosteloze en vrijblijvende afspraak?