• darkblurbg
    De Financiële Alliantie

Persoonlijk | Advies bij u aan tafel, wanneer het u schikt.

Onze vriendelijke adviseurs maken graag een hypotheekadvies op maat, afhankelijk van uw situatie en wensen. Wij nemen graag de tijd voor u. Wij hebben altijd een heel dagdeel voor u beschikbaar, zowel overdag als ’s avonds. Tijdens het traject heeft u de gehele tijd uw eigen persoonlijke ondersteuner die uw documenten en vragen snel verwerkt.

 

Eerlijk | Ons advies wordt altijd uw persoonlijke situatie afgestemd.

Wij hanteren de beste rentes en advies- en bemiddelingskosten. Vindt u ergens tegelijkertijd een goedkopere rente met vergelijkbare voorwaarden, dan vergoeden wij u het verschil.

 

Snel | Uw persoonlijke ondersteuner houdt uw aanvraag dagelijks in de gaten.

Door de prettige samenwerking met banken en verzekeraars zijn wij in staat om financieringstrajecten te reduceren tot vaak minder dan 3 werkdagen. Daarmee halen wij snel de spanning weg, zodat niets uw droomwoning meer in de weg staat.

 

Volledig | Alle hypotheekverstrekkers van Nederland. Welke maar het beste bij u past.

De hypotheken die wij aanbieden zijn zonder uitzondering van bekende, gerenommeerde hypotheekverstrekkers die op de Nederlandse markt opereren.

 

Goed | U staat altijd op de eerste plaats.

Onze vaste hypotheekondersteuners verzorgen de afwerking van uw hypotheek in samenspraak met u en met uw adviseur. U heeft rechtstreeks contact met uw aanspreekpunt en men is altijd van uw situatie op de hoogte.

 

Voordelig | Ouderwets goede service hoeft niet duur te zijn.

Pas op het moment dat u gebruik gaat maken van uw hypotheek, hoeft u ons te betalen, eerder niet. Omdat u geen verrassingen achteraf wenst, zijn al onze prijzen all-in prijzen.

 

Kennis | Het DFA Kenniscentrum

Een hypotheek lijkt simpel. En moet dat ook zijn. Maar naast het feit dat er al meer dan 1300 verschillende hypotheekproducten zijn heeft iedere cliënt, ieder mens, zijn eigen woon- en fiscale historie. Die is soms complexer dan we zelf zouden kunnen verzinnen.

Immers, het echte leven zit vol met –ook voor de hypotheek- allerhande kruispunten, zoals verhuizingen, verhogingen, scheidingen, nieuwe partner, samen een nieuwe start, restschulden, verkoopwinsten, baanverlies, naderend of ingegaan pensioen.

De praktijk wijst uit dat er dagelijks zeer veel vragen en situaties zijn die om fiscale, juridische en persoonlijke redenen een kleinere of grotere impact kunnen hebben op uw woonsituatie en uw hypotheek.

Voor onze adviseurs, maar ook voor u als consument, is er het DFA kenniscentrum. Tijdens kantooruren staan de medewerkers van het expertiseteam voor u klaar. Met kennis en enthousiasme staan zij u graag te woord als u vragen heeft. Voor iedere vraag is er een antwoord, en komen onze experts er onverhoopt niet uit, dan schakelen wij voor u met hypotheekverstrekkers, fiscus of de notaris. Net zo lang tot we met zijn allen weten waar de oplossing zit! Zonder dat daar voor u kosten aan verbonden zijn.

 

 

 

Al nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?