• darkblurbg
    De Financiële Alliantie

Een hypotheek lijkt simpel. En moet dat ook zijn. Maar naast het feit dat er al meer dan 1300 verschillende hypotheekproducten zijn heeft iedere client, ieder mens, zijn eigen woon- en fiscale historie. Die is soms complexer dan we zelf zouden kunnen verzinnen.

Immers, het echte leven zit vol met –ook voor de hypotheek- allerhande kruispunten, zoals verhuizingen, verhogingen, scheidingen, nieuwe partner, samen een nieuwe start, restschulden, verkoopwinsten, baanverlies, naderend of ingegaan pensioen.

De praktijk wijst uit dat er dagelijks zeer veel vragen en situaties zijn die om fiscale, juridische en persoonlijke redenen een kleinere of grotere impact kunnen hebben op uw woonsituatie en uw hypotheek.

Voor onze adviseurs, maar ook voor u als consument, is er het DFA expertisecentrum. Tijdens kantooruren staan de medewerkers van het expertiseteam voor u klaar. Met kennis en enthousiasme staan zij u graag te woord als u vragen heeft. Voor iedere vraag is er een antwoord, en komen onze experts er onverhoopt niet uit, dan schakelen wij voor u met hypotheekverstrekkers, fiscus of de notaris. Net zo lang tot we met zijn allen weten waar de oplossing zit! Zonder dat daar voor u kosten aan verbonden zijn!